Järvsöbon behövde en piff

På lördagsmorgonen fick jag äntligen träffa min vän Kattis igen! hon är själv frisör och jobbar i Järvsö, vi gick i samma frisörklass på frisörakademin. Minns knappt när vi sågs senast, flera år sen. Denna gång fick jag äran att piffa till henne =) Hon hade en härlig utväxt på ca 1 dm och sen långa blekta, klorgröna längder. En thailandsresa som satt sina spår! efter en lång konsultation kom vi fram till att lägga en ljusbrun toning och lägga ljusa partier i hela håret. Kattis är en tuff brud så hon ville ha ränder, inget fjant att det ska se ”naturligt” ut =) haha!

En utmaning, men åh såå roligt!

Kattis högerKattis vänster

Tuffa bruttan skulle sen vidare till tatuerinsmässan som va är här i stan i helgen, så jag stylade henne lite extra! Så synd att jag inte tog någon förebild men här på efterbilderna ser vi resultatet, långa ljusbruna, kalla längder med skarpa ljusa, kalla partier. Vi fick klippa en del men hon har fortfarande låååånga längder kvar =) Det var så roligt att träffa Kattis igen och jag hoppas vi ses igen snart även fast hon har flyttat upp till norrlandet igen!

 

Kattis uppsättning


comments-bottom

Senaste inlägg

Åh så mycket ombre Postat av author icon Jenny sep 18th, 2013 | ett svar
Nagelteknolog på sal... Postat av author icon Jenny sep 17th, 2013 | ett svar
Bal Postat av author icon Jenny Nov 18th, 2012 | ett svar
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen