Bruduppsättning!

Idag på självaste första maj så gjorde vi en provuppsättning på Malin. För min allra bästaste bästis kompis ska nämligen gå och gänga sig! Vi har ju gjort lite provuppsättningar förut men då har vi inte riktigt förstått varann men nu efter mycket bilder och konsultationer så har vi äntligen kommit fram till nåt bra =)


Malin vänstermalin höger

 


malin bak
Jag lockade först allt med plattången och jag använde design pulse värmeskydd (Matrix), sen spraya jag hela botten med ref torrschampo och sen tupera allt hårt ifrån botten. Grunden ä ju det viktigaste =)  Sen va det bara att börja bygga! Jag hoppas att jag kan göra om detta i juni då det är dags hehe..  färgen blir ju helt perfekt till uppsättningen, mörkare mot botten o ljusare brunröd i längderna. Jag klippte även Mallan men bilder på det kommer senare! Synd att jag missade första maj-kortegen! Hade ju velat ragga runt där! Men det kommer fler gånger =)   

 


comments-bottom

Senaste inlägg

Åh så mycket ombre Postat av author icon Jenny sep 18th, 2013 | ett svar
Nagelteknolog på sal... Postat av author icon Jenny sep 17th, 2013 | ett svar
Bal Postat av author icon Jenny Nov 18th, 2012 | ett svar
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen