Matrix design pulse

matrix design pulseHallå i vårvärmen! Nu är det dax att fräscha upp alla vinterslitna hår! Klippa, slinga, vårda och sätta upp hår till alla vårens fester. På salongen där jag jobbar (Norrköping Hair Fashion) kör vi med Matrix, ruggigt bra! och Matrix har i sig ett litet märke kallat design pulse som är riktigt bra till styling.

 

 

 

 

beachVi har just nu ett erbjudande på design pulse eller två rättare sagt, köp två valfria design pulse produkter för 199 kr (ord. pris 159 kr st) eller två beach clay för 159 kr. Beach clay är en produkt som är bra till korta frisyrer som vill ha en matt look, en lättarbetad clay som sen stelnar och håller frisyren på plats =)  mycket poppis!

 

 

 

designMina personliga favoriter inom design pulse är loosely defined och zoom force. Eftersom jag har permanentat hår och vill få upp lockarna ordentligt ibland använder jag dessa. Loosely defined som är en typ av gelkräm kramar jag i hela håret när det är blött och jobbar sen upp det med en trattfön, när det är någorlunda torrt sprayar jag i zoom force som är en ganska blöt spray och den absolut bästa till lockigt hår! lockarna blir fina, hållbara och inte sådär ”stenhårda”.  Någon bra bild på mina lockar har jag ej just nu men det kommer.

 

 

 

 

 

 


comments-bottom

Senaste inlägg

Åh så mycket ombre Postat av author icon Jenny sep 18th, 2013 | ett svar
Nagelteknolog på sal... Postat av author icon Jenny sep 17th, 2013 | ett svar
Bal Postat av author icon Jenny Nov 18th, 2012 | ett svar
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen