Lite smått och gott

Jenny P

Hallå där kött och blåbär! Här kommer lite små goa bilder på frisyrer ja gjort som inte ä helt färska =) Här har vi min kära vän Jenny Påhlsson, upp till vänster ser ni förbilden, ni kanske ser det om inte annat =) Vi har klippt kort på sidor och i nacke, sen lagt en mörk grundfärg med röda partier i.  Lite rockabillystyle!

 

Jenny fram

 

Här nere kommer lite andra puddingar.

Sandra

sandrasandarasandra rak

Här har jag ingen förbild tyvärr, men hon var ganska ljus innan. Vi la en riktigt röd färg med lite violett i och sen boosta vi den med färgbomben från revlon, 556. Det är ju rödhårig Sandra ska va!

Olle

olleoleoe

Olle var på salongen i fredags och ville bli ljus så vi blekte upp hans hår x-antal nyanser =) samma här gällande förbilden.

Sandra I

sandara ibraibra

Sandra var också på salongen i fredags och jag klippte henne, vi kom fram till att lugg inte vore så fel så det klippte ja till en. Åh va jag gillar luggar!

Anton

antonlilja

Här har vi ju då min vän Anton, han var också på salongen i fredags och fick en smärre chock när han fick se mig i glamrocksutstyrseln, mycket kul! Jag var ju såklart tvungen att grovputsa till hans filmstjärnefrisyr! Tunnade ur upptill och klippte kortare i nacke och på sidorna. Som NY! Nästa gång blir det slingor har jag och Antons blivande fru och nära vän Malin bestämt.

Vi ses på salongen!

 

 


comments-bottom

Senaste inlägg

Åh så mycket ombre Postat av author icon Jenny sep 18th, 2013 | ett svar
Nagelteknolog på sal... Postat av author icon Jenny sep 17th, 2013 | ett svar
Bal Postat av author icon Jenny Nov 18th, 2012 | ett svar
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen