Biolage

Hallå hallå! Nu är ja tillbaka igen, blev visst ett litet blogguppehåll som inte va meningen. Man får inte riktigt tiden att gå ihop alltid med barn och jobb =)

Som jag tidigare nämnt så jobbar vi med Matrix på salongen, nu har vi ett erbjudande där man kan få en trendig termos-mugg! Skitsnygg och det är ju sååå trendigt att gå omkring med såna =) Jag själv brukar ha smoothie i min.

mugg Kom in och köp två biolage produkter och få en sån här fin ! Just nu finns ju sol-produkterna som är perfekta för sommaren, skyddar håret mot UV-strålar och tar såklart bort saltvattensrester som gör att håret blir torrt och risigt. Vissa vill ju ha den känslan på håret men det sliter nåt KOPIÖST så det är viktigt att man tvättar håret med ett schysst solschampo efter havsbad. Schampot tar även bort klorrester. Inpackningen i solserien är också extremt vårdande, egentligen tycker jag att man ska ha den året runt men på sommaren är den ett riktigt MÅSTE!

 

 

skylthylla

Bästa hårserien enligt mig, utan parabener och miljövänlig förpackning!

Har jag några planer för sommaren? Jajemen! en jättestor grej är planerad, jag ska vara tärna på min bästa väns bröllop !! Ingen liten grej inte, ska bli SÅ roligt!=)  utöver det så har ja inte så mycket, jobba, jobba… hoppas på lite bad i havet och mycke glass ska ätas! Mmmm!

 


comments-bottom

Senaste inlägg

Åh så mycket ombre Postat av author icon Jenny sep 18th, 2013 | ett svar
Nagelteknolog på sal... Postat av author icon Jenny sep 17th, 2013 | ett svar
Bal Postat av author icon Jenny Nov 18th, 2012 | ett svar
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen