Kaffe med mjölk

På matrix-kursen vi va på för några veckor sen snacka dom om inspiration, man kan som sagt hitta inspiration lite var som helst. Dom prata om byggnader, väder och människor. Jag hade min Goa kusin Rebecka i stolen förra veckan, jag brukar få bestämma va vi ska hitta på för kul.
Hon va sönderblekt med en 1,5 cm utväxt. Vi diskuterade lite färg och jag gick in i vårt lilla krypin på salongen och fixade kaffe (med extremt mycket mjölk i min). DÄR hittade jag min inspiration! Jag ville ha en färg som såg ut som kaffe med massa mjölk! Snyggt!!! SÅ,
i utväxten la jag en lite varmare mocca blond färg och på längderna vävde ja breda slingor i guldton. Det sista jag gjorde var att lägga en toning över allt med en sandigare ton 🙂 resultatet blev kanon! Jag va nöjd och viktigast av allt, Rebecka var nöjd 🙂

20121017-105247.jpg

20121017-105320.jpg


comments-bottom

Senaste inlägg

Åh så mycket ombre Postat av author icon Jenny sep 18th, 2013 | ett svar
Nagelteknolog på sal... Postat av author icon Jenny sep 17th, 2013 | ett svar
Bal Postat av author icon Jenny Nov 18th, 2012 | ett svar
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen