Frisörsalong Norrköping

Bra frisörsalong Norrköping!

Behöver du fixa håret och inte vet vilken frisörsalong som du ska vända dig till i Norrköping? Det kan vara så att du är nyinflyttad eller helt enkelt vill prova på en ny frisör än den vanliga som du brukar gå till. Jag hjälper dig mer än gärna om du behöver klippa, färga, styla eller sätta upp håret. Vill du veta mer om min bakgrund och erfarenheter i frisöryrket så kan du läsa mer om mig här.

Hur vet du om det är en seriös frisörsalong som du bokar tid hos?

frisörsalong norrköping

En tumregel som du kan ha är att ställa frågan om vilka priser som frisörsalongen tar. En normal klippning bör kosta någonstans mellan 300 – 500 kr. En utbildad frisör som har gesällbrev och gör rätt för sig vad gäller alla avgifter och skatter bör ta de priserna för att gå runt.

De frisörsalonger som tar 100 kr för en klippning har förmodligen inte utbildad personal och gör troligen inte rätt för sig när det gäller skatter och sociala avgifter. Hos Norrköping Hair Fashion där jag driver min verksamhet har vi i dagsläget ett standardpris på 350 kr för en klippning oavsett längd och tjocklek på håret. Det är i underkant om man jämför med övriga seriösa frisörsalonger som finns i Norrköping.

Mina hårkreationer

Om du är intresserad av vad jag gjort tidigare så hittar du lite olika kreationer här. Du kan även hitta bilder från olika visningar som jag varit på för att hämta inspiration.

norrköping hair fashionVi är i dagsläget 3 stycken frisörer som arbetar på salongen och är du intresserad av att boka en tid eller bara ställa en fråga om tex priser,frisyrer, produkter eller löshår så kan du antingen maila, sms:a eller ringa mig.

Du hittar min kontaktsida här

Vill du boka tid så återkommer jag så fort jag kan med svar om dina önskade tider finns tillgängliga eller så ger jag förslag på nya tider som förhoppningsvis ska passa dig.

Adressen till frisörsalongen som ligger centralt i Norrköping hittar du här


comments-bottom

Senaste inlägg

Åh så mycket ombre Postat av author icon Jenny sep 18th, 2013 | ett svar
Nagelteknolog på sal... Postat av author icon Jenny sep 17th, 2013 | ett svar
Bal Postat av author icon Jenny Nov 18th, 2012 | ett svar
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen